Grønbjerg Hotel
Sitemap
Print

Om Grønbjerg Hotel

I oktober 2007 overtog jeg sammen med Anders Madsen Grønbjerg Hotel fra Ida og Verner Hansen, som havde drevet stedet i 44 år. 
Anders og jeg har drevet stedet sammen i 5 år men af helbredsmæssige årsager har Anders set sig nødsaget til at opgive branchen og søger nu nye udfordringer. Jeg har derfor overtaget ejerskabet af Grønbjerg Hotel pr. 1. januar 2013 og driver det nu sammen med Filskov Kro som ligger 6 km fra Grønbjerg Hotel.
 
Hotellet har de seneste år gennemgået en omfattende og nænsom renovering. Den gamle "slyngelstue" og dertilhørende lokaler er med respekt for de gamle rums charme smagfuldt sat i stand og indrettet til restaurantlokaler. Selskablokalerne er blevet moderniseret og i foråret 2008 blev der etableret en ny indgang til disse.
Vi har store planer for fremtiden på Grønbjerg Hotel, men som mor siger: man skal ikke slå større brød op, end man selv kan bage. Fremtiden ligger i at udvikle stedet med mødefaciliteter samt værelser, - men et skridt af gangen.
 
På Grønbjerg Hotel skal det være en oplevelse at komme ud og spise, derfor sætter vi altid gæsten i centrum. Vores filosofi for stedet er meget enkel - "kvalitet frem for kvantitet". Vi arbejder med de gode råvarer i køkkenet samt den personlige og kompetente betjening i restauranten.
 
Jeg har de seneste år samlet erfaring fra nogle af de bedre spisesteder i Danmark, hvor jeg har arbejdet sammen med dygtige folk, der har lært mig de vigtige ting inden for branchen. Her har jeg også set hvad der giver glæde og stolthed i faget. Stoltheden ved at se gæsten gå glad og tilfreds ud ad døren og glæden ved at vide at de har haft en uforglemmelig oplevelse. Det er dette som jeg gerne selv vil skabe på Grønbjerg Hotel. Jeg vil ud og vise hvad jeg står for både på det faglige- men så sandeligt også på det menneskelige plan.
Som følge af overtagelsen af forpagtningen af Filskov Kro vil restauranten på Grønbjerg Hotel blive lukket og fremadrettet køre på Filskov Kro. Selskabsarrangementer vil blive afholdt som de altid har været afholdt på Grønbjerg Hotel med god mad samt opmærksomme tjenere.

Jeg ser frem til mange gode år på Grønbjerg Hotel og Filskov Kro.
 
/Bent
 
 
 

Grønbjerg Hotel · Hovedgaden 34 · Grønbjerg · 7323 Give · Tlf.: 75 34 40 29 · Mail: info@gronbjerghotel.dk