Grønbjerg Hotel
Sitemap
Print

Den bedre - min. 30 kuverter

Forretter
Kartoffel-porre cremesuppe 

Varmrøget laks med syltede rødløg og salat vendt i syrnet fløde

Cappacio af kalv med sprøde salater og høvlet parmesan
 
2 slags hjemmebagt brød
 
Hovedretter
Lammecoulotte med ratatouille

Faseret svinemørbrad

Kalvetyksteg med ristede svampe

2 slags salater efter årstiden

Pommes Anna

2 slags sauce
 
Desserter
3 slags oste med tilbehør 

Chokolade brownie med syltede bær

Lun tærte efter sæson med vaniljeskum
 
Buffet kr. 378,-
 
Velkomstdrink samt vinmenu til middagen 218,-
(Velkomstdrink, husets hvid- og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin, øl og vand -
gælder under middag eller maks. 4 timer)
 

 
 

 

Grønbjerg Hotel · Hovedgaden 34 · Grønbjerg · 7323 Give · Tlf.: 75 34 40 29 · Mail: info@gronbjerghotel.dk