Grønbjerg Hotel
Sitemap
Print

Den klassiske selskabsmenu- min. 20 personer

Forretter
Varmrøget laks med salat vendt i syrnet fløde dertil syltede rødløg samt friskbagt brød

Tarteletter fyldt med høns og asparges i veloute,
pyntet med tomat og persille

Tunmousse med rejer, sprøde salater, dressing samt hjemmebagt brød
 
Hovedretter
Kalvesteg serveret med waldorfsalat og tyttebær
dertil hvide og brunede kartofler samt vildtsky

Flæskesteg med rødkål, chips, æble med svæskekompot
dertil hvide og brunede kartofler samt skysauce 

Bryst af ungkylling med smørstegte grøntsager efter årstiden
dertil pommes Anna og dijonsauce
 
Desserter
Hjemmelavet islagkage med sprøde nødder og lun karamelsauce

Lun bærtærte med syltede bær og luftig vanilleskum

Citronfromage med tøret citronmåne og flødeskum
3 retters menu kr. 278,-
 
Velkomstdrink samt vinmenu til middagen kr. 218,-
(Velkomstdrink, husets hvid- og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin, øl og vand-
gælder under middagen eller maks. 4 timer.)
 
 
 

 

Grønbjerg Hotel · Hovedgaden 34 · Grønbjerg · 7323 Give · Tlf.: 75 34 40 29 · Mail: info@gronbjerghotel.dk