Grønbjerg Hotel
Sitemap
Print

Efterår - (September - Oktober - November)

Forretter
Anderilette tilsmagt hvidløg og timian serveret med syltede grønne tomater 

Røget kartoffelsuppe med torskesoufflé samt æble og hasselnødder
 
Hovedretter
Culotte af sødmælkskalv med selleripuré, svampe og bagte rødbeder dertil pommes Macaire og rødvins sauce  

Poussinbryst samt confiteret lår af poussin med svampe og anis glaseret blommer dertil kartoffelmos smagt til med trøffel samt skalotteløgs sauce
 
Desserter
Citron créme brûlée med citron sorbet og sprødt

Æblekage med makroner samt vaniljeiscreme
 
3 retters menu kr. 378,-
 
Velkomstdrink samt Vinmenu til middagen fra kr. 218,-
(Velkomstdrink, husets hvid- og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin, øl og vand -
gælder under middagen eller maks. 4 timer)
 
 
 

Grønbjerg Hotel · Hovedgaden 34 · Grønbjerg · 7323 Give · Tlf.: 75 34 40 29 · Mail: info@gronbjerghotel.dk