Grønbjerg Hotel
Sitemap
Print

Forår - (Marts - April - Maj)

Forretter
Koldrøget laks med sprøde salater, citronperler og dildcreme 

Parmaskinke med salater, hjemmelavet pesto samt parmesan
 
Hovedretter
Farseret perlehønebryst med spidskål, syltede løg samt små majroer dertil pommes Anna og rosmarinsauce

Kalvefilet med gulerødder-estragon, kålflan, syltede løg og sprød kalvebacon dertil pommes Macaire og estragon-dijonsauce
 
Desserter
Rabarber trifli med hjemmebagte makroner og vaniljeiscreme 

Chokolademousse med mangogele samt mangosorbet 
 
3 retters menu kr. 378,-
 
Velkomstdrink samt Vinmenu til middagen fra kr. 218,-
(Velkomstdrink, husets hvid- og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin, øl og vand -
gælder under middagen eller maks. 4 timer)
 
 

 

Grønbjerg Hotel · Hovedgaden 34 · Grønbjerg · 7323 Give · Tlf.: 75 34 40 29 · Mail: info@gronbjerghotel.dk