Grønbjerg Hotel
Sitemap
Print

Sommer - (Juni - Juli - August)

Forretter
Dampet rødtunge på lune ærter tilsmagt trøffelolie

Carpaccio af kalveinderlår med vinagrette, sprøde salater og høvlet parmesan
 
Hovedretter
Kalvefilet med sommerfrikasse, samt persillerod og krydderurter dertil nye kartofler og rødvins sauce 

Bryst af hanekylling med spidskål, små løg og dampede grønne asparges, dertil nye kartofler og rosmarinsauce
 
Desserter
Rødgrød med creme Anglaise og lakrids iscreme 

Letfrossen chokoladekage serveret med sorbet og tørrede bær
 
3 retters menu kr. 378,-
 
Velkomstdrink samt Vinmenu til middagen fra kr. 218,-
(Velkomstdrink, husets hvid- og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin, øl og vand-
gælder under middagen eller maks. 4 timer)
 
 
 

Grønbjerg Hotel · Hovedgaden 34 · Grønbjerg · 7323 Give · Tlf.: 75 34 40 29 · Mail: info@gronbjerghotel.dk