Grønbjerg Hotel
Sitemap
Print

Vinter - (December - Januar - Februar)

Forretter
Braiseret  grisekæber med røget selleri og tranebær

Jordskokke cremesuppe med stegt kammusling, samt kompot og chips af jordskokker
 
Hovedretter
Andebryst på egen rillette med rødbeder og dild, dertil pommes Macaire og sauce Bigarade

Oksefilet med svampe, rodfrugtskompot, gulerodsflan, pommes Anna og kalvereduktion
 
Desserter
Blødende chokoladekage anrettet med frugtsorbet sprød kage

Rombagt ananas tilsmagt med anis, serveret i egen lage med vanille iscreme
 
3 retters menu kr. 378,-
 
Velkomstdrink samt Vinmenu til middagen fra kr. 218,-
(Velkomstdrink, husets hvid- og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin, øl og vand -
gælder under middagen eller maks. 4 timer)
 
 
 

Grønbjerg Hotel · Hovedgaden 34 · Grønbjerg · 7323 Give · Tlf.: 75 34 40 29 · Mail: info@gronbjerghotel.dk