Grønbjerg Hotel
Sitemap
Print

Traditionelt kort - min. 25 pers

Forretter

Rejecocktail a´la Grønbjerg Hotel serveret med friskbagt brød
88,-
Varmrøget laks med salat vendt i syrnet fløde dertil syltede rødløg samt friskbagt brød
72,-
Tarteletter fyldt med høns og asparges i velouté, pyntet med tomat og persille
68,-
Carppaccio af kalveinderlår serveret med vinagrette og sprøde salater samt parmasanost og friskbagt brød
88,-
 

 

Supper

Consommé Danoise klar oksesuppe med hjemmelavede kød- og melboller samt sprøde urter og friskbagt brød
78,-
Kartoffelsuppe med grov mos af røget fisk og kartoffelfrit samt friskbagt brød
88,-
 

 

Hovedretter

Kalvesteg serveret med waldorfsalat og tyttebær dertil hvide og brunede kartofler samt vildtsky

178,-

Flæskesteg med rødkål, chips, æble med sveskekompot dertil hvide og brunede kartofler samt skysauce

178,-

Farseret bryst af hanekylling med smørstegte grøntsager efter årstiden dertil pommes Anna samt rosmarinsauce

198,-

Rosastegt dyrefilet med glaserede persillerødder, røget selleripuré, svampesaute dertil pommes Anna samt vildtsky

Dagspris

Oksefilet med svampesaute, rodfrugtsflan dertil pommes Anna samt pebersauce

238,-
 

 

Desserter

Hjemmelavet islagkage med chokolade og nødder dertil lun karamelsauce
68,-
Lun tærte efter sæsonen med luftig vaniljeskum
68,-
Letfrossen chokoladekage serveret med mokka iscreme samt sprød pistaciekiks
72,-
Crème Brûlée med orangesorbet og sprødt
82,-
 

 

Natmad

Æggekage med rødbeder, sennep, rugbrød og sprødt bacon

68,-

Gullaschsuppe med friskbagt brød

72,-

Kartoffel/porre suppe serveret med sprødt bacon, purløg og friskbagt brød

72,-

Skipperlapskovs med rødbeder, sennep, smør, purløg og rugbrød

72,-

Dansk pølsebræt med 4 slags pålæg og lun leverpostej samt masser af tilbehør

88,-

Biksemad med rødbeder, sennep, og sauce Bearnaise

68,-

 

 

Grønbjerg Hotel · Hovedgaden 34 · Grønbjerg · 7323 Give · Tlf.: 75 34 40 29 · Mail: info@gronbjerghotel.dk